Leverandør til dansk industri
og virksomheder
siden 1945
 

Olieudskillere


De stadig større miljøkrav til industrien har medført, at Halton har udviklet en unik olieudskiller, som kan eliminere olie-areosoler og dampe fra maskiner indenfor jernindustrien.

I en professionel industrivirksomhed er et arbejdsmiljø med store mængder urenheder og overskudsvarme et alvorligt problem.

Kvaliteten af indeklimaet har en betydelig indflydelse på effektiviteten og produktiviteten for virksomhedens overlevelse i det nye millenium.

Den avancerede produktudvikling af KTT-O Olieudskiller er baseret på løbende forskning og mange års praktisk erfaring med ventilation i industrimiljøer. KTT-Udskilleren kan også leveres med filtre for grovstøv og finstøv.Olieudskiller


Filtertek's olieudskiller KTT-O er som standard monteret med UL- og NSF- klassificerede filtre, som nedsætter urenheder i kanalen og øger sikkerheden. Effektiv olieudskilning foregår efter centrifugalprincippet i olieudskilleren. Olie og oliedampe udskilles og føres til drypbakken hvorfra den ledes tilbage til maskinen via afløbet. Den effektive olieudskilning og tryktabet i olieudskilleren er næsten konstant under drift. Olieudskilleren er nem at montere og demontere, den tager ikke skade af at blive rengjort. Olieudskillerens filtre kan vaskes i opvaskemaskine. Olieudskillerne er fremstillet af rustfri stål.
Udskilningsgrad


Filtrene udskiller effektivt partikelstørrelser (5-10 my) som er den størrelse, der hovedsageligt tilsmudser kanaler og ventilatorer. Filtrenes udskilningsgrad er afhængig af partikelstørrelsen og differenstrykket over udskilleren. Der er monteret et massefilter, som udskiller de sidste oliedampe. Udskilningsgrad på til 96% for normal industribrug.

Luftmængdeområde


Vedligeholdese og service

Arbejdsområdet ligger fra 180-400 m3/h. (se kurve). Det anbefales at der monteres et PRA indreguleringsspjæld efter hver olieudskillerenhed. Filtrene skal renses alt efter behov, hver 14-28 dag, hvor man isætter et nyt sæt filtre og vasker de brugte. Det anbefales at indføre en standardturnus for servicen.
Målspecifikationer
Send os en mail, eller ring til os og få en mere uddybende forklaring.

Ja, tak kontakt migFiltertek A/S | Hammervej 9 | 2970 Hørsholm | Tlf. 4586 9900 | Fax 4586 2924 | Mail filtertek@filtertek.dk